About Lā

Lā – Zon in het Hawaïaans

Wij zijn dol op de zon. 

Niets groeit zonder zon. 

Innerlijke drive is als de zon, 

wanneer die schijnt, straalt die uit naar buiten en laat alles om ons heen groeien en floreren.

Door onze achtergronden als psychodynamisch therapeut, coach en systeemopsteller weten we dat het onderbewuste ons als mens veel te bieden heeft en ook goed (en toch heel subtiel) in de weg kan zitten. Niet iets om bang van te worden, integendeel. Uit onze eigen ervaring en in onze expertise blijkt, dat juist in deze hoek ontzettend veel onbenutte kansen liggen, die ons als ondernemers én als mens meer succesvol laten zijn. 

 

Met ons aan de slag gaan betekent niet dat je in therapie gaat. We richten ons op jouw zakelijke potentieel en we zetten technieken in uit onze achtergrond als therapeut en coach. Daarvan wij hebben ontdekt en ervaren dat deze een groot verschil kunnen maken in het de weg vrij maken naar de gestelde doelen. Immers; de mens zelf is de belangrijkste factor in het ondernemerschap.

 

Alles wat we doen komt voort uit onze scholing, eigen ervaring en zelfstudie. De belangrijkste stromingen zijn Psychodynamica en de moderne wetenschap de Kwantumfysica. Beide bieden gedegen visie en feiten om in juist dat wat niet gezien wordt oplossing te bieden.

Hoe het allemaal begon

 

Wij ontmoetten elkaar in de zomer van 2021 op de Academie voor Psychodynamica in Scherpenzeel. Daar mochten wij anderhalf jaar lang samenwerken op het secretariaat. Tijdens onze wandelingen en kopjes koffie ‘Bij Thomas’ in onze pauze, leerden we elkaar beter kennen. Een hele fijne match met de nodige diepgang en heerlijke humor.

In september ging Liesbeth een praktijkruimte huren bij Claudia in ‘s-Graveland en hoe leuk zou het zijn de samenwerking op een andere manier voort te zetten. “We kunnen samen een leuk projectje doen”, was het oorspronkelijke idee.

Op maandag 19 december 2022 liepen we samen door het bos bij de praktijk en Claudia zei:”Lies, ik ben er klaar voor, wat gaan we samen doen?” Haast betoverd door de ideeën na een mooie wandeling kwamen we er al snel achter, dat dit iets heel leuks zou worden. We lieten ons coachen door Aimée van den Ijssel, we wilden een soortgelijk pad afleggen in het kader van “walk the talk”. Tijdens deze inspirerende sessie werd het al snel duidelijk dat dit iets meer zou zijn dan een ‘leuk projectje’.

Er volgde een periode van sparren en vormgeven op zakelijk vlak, inhoud en natuurlijk de bedrijfsnaam, wat we graag nog even belichten. Het leek of alle namen al eens waren bedacht. Hadden we weer iets waar we het samen over eens waren, bestond het al….Dus weer terug naar de tekentafel. Na weer een tijdje leek het ons leuk om te refereren aan de dag waarop het idee daadwerkelijk geboren was, maandag 19 december 2022. 19 in de numerologie is 9+1=10=1. Het getal van leiderschap en individualiteit; het sluiten van een deur zodat een nieuwe kan worden geopend, wat helemaal beschrijft wat wij met onze klanten willen gaan doen. Tevens is 19 het getal van de zon in de Tarot. Beiden zijn we dol op de zon en palmbomen, het Hawaii-gevoel, die staan symbool voor onze dromen (dat ontdekten we al tijdens onze tijd op de Academie). Het vertegenwoordigt ontspanning, warmte, vrijheid, jezelf onbegrensd kunnen uiten, doen wat je wilt en succes. Een mooie vertolking van het doel van ons bedrijf, voor anderen en ook voor ons, alsof alles ineens samenviel. Lā betekent ‘zon’ in het Hawaiiaans. 

Lā Company, het bedrijf waar wij doen waar we blij van worden, mensen in staat stellen het beste in zichzelf naar boven halen en dromen waarmaken.

Lā Company – a modern approach to business potential

 

Claudia Kleine

 

Getrouwd met Coen en moeder van een leuke puber. In Amsterdam de jongste van 2 in een fijn gezin, woonachtig in Amsterdam.

Ik ben een echte strandliefhebber, in alle seizoenen. In mijn vrije tijd kom ik dan ook graag aan het strand, samen met Coen of met vrienden. Daarnaast ben ik een grote muziekliefhebber en ik luister dan ook heel graag naar muziek en bezoek van tijd tot tijd met plezier een concertje.

Ik spreek graag af met vrienden, familie en collega’s om lekker bij te kletsen bij een bakkie cappuccino.

De jongens en ik zijn gek op eilanden! Het is dan ook geen uitzondering dat we tijdens vakanties op eilandbezoek gaan, of het nu een Waddeneiland is (We love Terschelling!) of een zonovergoten eiland over de grens.

Ik heb een passie voor fotografie, al kom ik daar niet veel meer aan toe. Ik zie overal wel een mooi plaatje in!

Diploma’s en certificaten: Psychodynamisch coach, Systemische jaaropleiding (Opsteller), Stress & Burn-out holistische aanpak en Bedrijfskunde.

Liesbeth van Arendonk

 

Getrouwd met Wilbert, moeder van 3 leuke pubers. In 1980 in Eindhoven geboren als oudste van 4 in een heel fijn gezin, woonachtig in Leusden.

Je mag mij wakker maken om de show te lopen met Show & Marchingband Juliana Amersfoort en daarna gezellig samen te zijn met mijn muziekvrienden.

Pleasures: Genieten van mijn gezin, familie en vrienden, chocola, zoute drop, cappuccino, croissantje met roomboter en jonge kaas, Hertog Jan Grand Prestige, in de zon zitten, rijden in mijn leuke auto, lachen-gieren-brullen met vriendinnen, muziek maken en luisteren, mooie dingen maken met mooie mensen, buiten zijn.

Bos! Om in te wandelen en mountainbiken.

Mijn droomvakantie is ooit te cruisen met mijn gezin in Frans Polynesië.

Top 3 boeken:

  1. De biologie van de overtuiging – Bruce Lipton
  2. De alchemist – Paulo Coelho
  3. Vraag en het wordt gegeven – Abraham & Esther Hicks

Diploma’s: Psychodynamisch therapeut, Psychosociale Basiskennis, etaleur en vormgever.

Mijn wens voor Lā Company:

Samen met Lā Compagnon Claudia ❤️ in het BTTR traject de retreat op Hawaii te kunnen geven én dat elke dag samenwerken weer het gevoel geeft van de magie van de opkomende zon! Ja, een feestje…